Najnovšie recenzie zo sekcie Koše na plienky
Nemam
- Krásny a kvalitný produkt
- pekne zafixuje plienky
- neprenika ziaden pach von
mozno je troska maly
- Necitit pach plienok, usporne skladovanie a vyborna likvidacia.
neviem posúdiť, jedná sa o darček
- Praktické
- Ťažšie sa vrecká vyberajú z krabičky
- Veľkosť a cena
da sa využívať aj ako zberná nádoba na hračky
- výborný produkt, veľká pomoc ak nemáte balkón a neviete kam so zapachajucimi plienkami, je to super, smrad v miestnosti nie je , určite odporúčam, nám to veľmi veľmi pomohlo, nákup určite neľutujem
- drahšie náhradné kazety, ale napriek tomu sa to oplatí
- Kvalitný plast
- Pekná potlač
- Veko presne pasuje
- Nieje hermeticky uzatvárateľný
Podľa mňa úplne postačuje na odkladanie plienok, kto chce, môže ho použiť aj ako klasické vedro, má silné uško, vylievacie hrdlo aj úchyt na držanie v spodnej časti. Plast je kvalitný, potlač pekná a čo je dôležité, plienky necítiť keď je vedro zavreté. Celkovo spokojnosť.
- Výborná pomocka
- pekny dizajn
- cakal som od toho trosku viac za tu cenu
- uzavretý systém vrecka
malý objem na plienky
malý otvor na plienky
obtiažne otváranie vrecka
drahý spotrebný materiál
zložitá manipulácia
veľmi malé rozmery
- naozaj to perfektne udrží všetky zápachy a nič necítiť v miestnosti po prebalení
- jednoduchá a rýchla obsluha, stačí len raz otočiť kazetou (naozaj oceníte až pri plačúcom dieťati, hlavne v noci :-) )
- rýchla výmena náhradných kaziet (cca za 1 minútku)
- prvé balenie je výhodnejšie, pretože spolu s košom obsahuje aj 4 náhradné kazety
- jedna originálna kazeta vydrží pri novorodencovi cca. na 60 plienok čiže pri 10 ks plienok za deň asi jeden necelý týždeň, čo je veľmi málo. Je to tým, že jedna kazeta obsahuje asi 12 metrov sáčku
- cena jednej originálnej kazety vychádza v priemere na necelých 7 eur čo je nenormálne veľa za sáčok, ktorý vyhodíte týždenne do koša
- do koša sa nezmestí inzerovaných 28 plienok (ani tých najmenších o veľkosti 1 pre novorodencov), pri zhruba 20-tich sa začne kôš veľmi ťažko zatvárať a je ho potrebné vyprázdniť. Pri nevyprázdnení koša začne plastový kryt nedobre dosadať na svoju základňu. Čiže zhruba každé 2-3 dni treba isť vyhodiť "náklad"do smetného koša.
- ako bolo spomenuté vyššie ten plastový pánt medzi uzáverom a základňou by mohol byť pevnejší, niekedy máme strach, že sa to odlomí
- pri objednávaní náhradných kaziet treba dávať pozor a overiť si, či dané sú kupované kazety kompatibilné s modelom koša, je ich totiž viac druhov
Aj keď záporov má tento produkt možno viac ako kladov aj tak tento kôš by sme odporučili ďalej pretože patrí do tzv. "povinnej" výbavy, keď prídete s novým batôžtekom domov a chcete záležitosť s použitými plienkami vyriešiť efektne a pohodlne.
Ľahko sa používa aj vyprázdňuje"čistá robota"
- Prakticke
- Drahé
Krásny
Parádna veľkosť, super kyblik, odporúčam
Pekný vzor. Veľkosť tak akurát niekam na cestu. Ani veľke ani malé.
- mám podobný pozitívny názor , ako vaničke limetkovej Hippo
Odporúčam kupovať v tomto obchode. Sú seriozni , ochotní , predávajú kvalitný tovar . Oproti konkurenciam , predávajú lacnejšie . Preto som si ich vybrala .
Zobrazujem 61 - 80 zo 154 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...8 Ďalšie »